witvlak
stuur een email
ilt u meer informatie of telefonisch contact bel: 026 - 3617517 of 06 - 25197416
wilt u meer informatie of telefonisch contact bel: 026 - 3617517 of 06 - 25197416
Email Toscane Huizen
Logo toscana umbria
Voor advies of meer informatie bel: 026 - 361 75 17 / 06 - 251 974 16

Over Toscane Huizen

Sinds 1987 zijn wij van Toscane Huizen de enige vertegenwoordigers van Tuscan Enterprises Italië in Nederland. In de loop der jaren hebben wij veel kennis opgebouwd van het land, haar cultuur en de mogelijkheden die er zijn om u een onbezorgde vakantie te bieden.

Ligging Toscane

Waarom uw vakantie in Toscane? Dat vertellen wij u graag. Toscane ligt in het noordwesten van Italië. Het grenst aan de gebieden Emilia-Romagna, Umbrië en Latium. Aan de westkant van Toscane ligt de Middellandse Zee. De omgeving biedt tal van mooie landschappen, bergen, zee en stranden.
Daarnaast komen de cultuur en de kunst van Toscane naar boven in de klassieke dorpen en steden, de voortreffelijke Toscaanse keuken en de kwalitatief goede wijnen.

Heerlijke vakantie in Toscane

Wilt u een geheel zorgeloze vakantie en een vakantiehuis huren in Toscane? Bekijk dan ons aanbod van de vakantiehuizen in Toscane en Umbrië; van een sfeervolle villa of landhuis tot een gezellig appartement. Heeft u vragen of wilt u graag meer weten over een bepaald vakantiehuisje, neem dan contact met ons op. Wij van Toscane Huizen staan u graag te woord.

Naast het huren van een vakantiehuis is het ook mogelijk om een vakantiewoning te kopen. Wij bemiddelen bij een eventuele koop.

Logo Toscane Huizen
Toscane